(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Segedínský guláš se seitanem a celozrnnými knedlíky
Potřebné ingredience
1 balení seitanu natural, 1 balení zelí kysaného, 2 cibule, 4 stroužky česneku, 1 sojová smetana, kmín od Sonnentor, na zahuštění špaldová mouka celozrnná hladká, sůl, sladká papriky od Sonnentor asi 3 lžíce
na knedlíčky: 500 g hrubé mouky celozrnné, voda, sůl, droždí
Postup přípravy
Nakrájíme si cibulky a orestujeme na kvalitním bio oleji, přidáme utřený česnek, kmín a papriku. Zalijeme vývarem. Po 10 minutách přidáme na kostičky nakrájený seitan. Po další 15 minutách přidáme kysané zelí, lehce povaříme, zahustíme špaldovou bio celozrnnou moukou a nalijeme smetanu. Dle churi ještě dosolíme, ale je lepší solit do cibulového záhladu.
Knedlíčky děláme běžným způsobem. Pozor - při vaření nenaběhnou jako ty klasické!
Knedlíčky děláme běžným způsobem. Pozor - při vaření nenaběhnou jako ty klasické!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kryštof1
(upraveno)
29. 6. 2008, 16:44
páni, děkuji za inspiraci